Hőségriadó

2010.07.17. 12:16

 <- ez aztán a sablon cím! Na, a "rejtély" mehet el, tudjátok, miről fogok írni.

Meg lehet halni ebben a melegben. Idebent 30 fok van, hogy kint, a napon mi lehet, azt el se merem képzelni. Már értem, hogy a legjobb barátnőmmel miért volt olyan körülményes megszervezni, hogy olyan helyre menjünk, amelyet lehetőség szerint nem föld feletti tömegközlekedéssel vagy gyalog lehet megközelíteni (holnap találkozunk). Szó se róla, szeretem a jó időt, de ez azért tényleg túlzás egy kicsit. Bár a Szaharában valószínűleg rosszabb, és Izraelre sem árt felkészülnöm - augusztus közepén indulok, egy hetet tölthetek Jeruzsálemben édesapámmal, már alig várom!

A nekem fontos embereknek, Zizzinek (Pécs délebbre van), Wendynek (sok jeges italt, és sutba a fekete ruhákkal!) és még valakinek (remélem, az esküvő légkondicionált helyiségben zajlik) kitartást!

Szerző: Fomi

1 komment

Címkék: meleg nyár hőség

A bejegyzés trackback címe:

https://devon.blog.hu/api/trackback/id/tr342157123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wendy the Wild 2010.08.05. 22:58:06

Sutba a fekete ruhákkal?! Azt már nem! :)
süti beállítások módosítása